Wij

In 2006 zijn wij gestart met het verbouwen, van wat toen een tweedehands winkel was, naar kookstudio ‘tKOOKt. Tijdens deze acht jaren zijn wij gegroeid naar een kookstudio die vele gasten heeft mogen ontvangen. Voor diverse bedrijven en particulieren hebben wij verschillende workshops en evenementen mogen verzorgen. Vol enthousiasme en met veel plezier hebben wij dat altijd gedaan. En dat doen wij nog steeds, maar ondanks dat waren wij aan een nieuwe uitdaging. Een restaurant dat anders is dan anders en waar u te midden van onze koks, kunt eten in onze keuken.

Restaurant ‘tKOOKt van burgers tot steaks.

In de maand februari 2015 hebben wij onze kookstudio geheel verbouwd zodat wij u in stijl mogen ontvangen in ons nieuwe restaurant dat anders is dan anders, maar onze gastvrijheid is nog steeds is zoals u van ons gewend bent.
Informeel, gezellig en voor ieder wat wils. U kunt bij ons terecht voor een snelle hap, maar ook voor een uitgebreid diner. Onze menukaart is divers waarbij wij ook hebben gedacht ook de kinderen.

Kookworkshops

Mocht u nou geen afscheid kunnen nemen van onze kookworkshops, op de maandag en dinsdag zijn wij beschikbaar om deze voor u te verzorgen.